Meteen naar de inhoud

Door de huidige situatie met meerdere grote raids over de hele wereld tegen IPTV resellers, kunnen we niet linken naar een reseller! Je kunt HIER en HIER meer lezen over de laatste raids, dus je begrijpt waarschijnlijk waarom je NU een VPN zou moeten aanschaffen! Om het abonnement te kopen waarvan wij denken dat het het beste is, hoeft u alleen maar naar AliExpress te gaan en te zoeken op IPTV!

Surf veilig op internet met iptv

Nog maar een week geleden was er in verschillende landen een enorme inval tegen spelers die IPTV-diensten distribueren. Onder andere werden servers met bijna 50 miljoen accountgegevens van gebruikers in beslag genomen. Er zijn dus goede redenen om ervoor te zorgen dat wat u op internet doet niet kan worden gevolgd.

We werden benaderd door de krant

Wij bij IPTVis werden benaderd door een grote krant die zich afvroeg of we ons een interview konden voorstellen, en aangezien we zelf geen IPTV-diensten verkopen, hebben we afgesproken om van daaruit via Tele met een journalist te praten. We kwamen er toen achter dat de Nederlandse politie momenteel een uitgebreid onderzoek doet, waarbij een groot aantal IPTV-diensten en wederverkopers in een slechte situatie verkeert.

Wat kost het om anoniem te surfen en iptv veilig te gebruiken?

Met het kanaalpakket dat we als het beste in testen beschouwen, kost het slechts ongeveer $ 18 per jaar. Als je het dan ook wilt kunnen gebruiken zonder gepakt te worden en miljoenen aan boetes riskeert, moet je ook een VPN-service kopen voor ongeveer $ 30 per jaar. In totaal kost het ongeveer $ 50 om iptv-kanalen te gebruiken.

Razzia

Dat gezegd hebbende, zeggen we niet dat u geen IPTV-service kunt gebruiken of niet, maar we willen u sterk aanbevelen om in dergelijke gevallen voorzorgsmaatregelen te nemen. Het minste dat u kunt doen om veilig en anoniem te surfen, is door uzelf een VPN te schaffen.

1. GEBRUIK EEN VPN

We prediken al lang het gebruik van VPN’s en we raden iedereen die IPTV-service gebruikt aan om onmiddellijk in een VPN-service te investeren. Dit zorgt ervoor dat al je verkeer eerst via een server in het buitenland gaat, waar je een nieuw IP-adres krijgt. Dit betekent dat het niet mogelijk is om te zien wie wat heeft gedaan.

Tegenwoordig, na alle recente invallen, raden alle IPTV-providers je aan om een VPN te gebruiken, en ze hebben daarvoor ingebouwde functies in de software die je krijgt.

Het enige negatieve aan het gebruik van een VPN is dat je een stabiele VPN-provider moet hebben, zodat je niet te traag en traag internet krijgt. In Zweden hebben helaas maar een paar stukken de maatstaf om achterstand in de uitzending te voorkomen. We hebben een artikel geschreven met de beste VPN-service die u nu kunt kopen.

EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria