Meteen naar de inhoud

Beste VPN-service

Hier is de beste VPN-service die u in Nederland kunt kopen om anoniem te zijn wanneer u IPTV-services gebruikt.

VPN

Wat is een VPN?

VPN staat voor "virtual private network" en is een dienst die u gebruikt om uw identiteit op internet te verbergen. Het idee met VPN-services is dat u door een VPN-tunnel moet gaan die een VPN-server is, en wanneer dit gebeurt, worden al uw in- en uitgaande gegevens gecodeerd. Hierdoor kunt u anoniem zijn en kan niemand uw IP-adres of andere sporen zien van wat u met uw internet hebt gedaan.

Hoe een VPN-service werkt!

Een VPN-service is heel eenvoudig in de daadwerkelijke uitvoering, het enige wat je hoeft te doen is dat je verbinding maakt met een VPN-client die al je gegevens versleutelt. Dit wordt gedaan door hun VPN-app te downloaden en vervolgens te kiezen met welke server u verbinding wilt maken in hun VPN-netwerk. Wanneer dit is gebeurd, gaat al het verkeer van uw apparaat door een VPN-tunnel en bent u nu veilig.

Beste VPN van Nederland!

NordVPN is zonder twijfel de beste VPN-service op dit moment, hoewel de nummer 2 in onze beste in het testen van VPN-services ook goed presteert. Het grote verschil is de prijs, waarbij Nord VPN ongeveer de helft kost van wat onze # 2 doet. NordVPN is ook 's werelds grootste VPN-netwerk en heeft meer dan 5.600 VPN-servers in zijn netwerk. Dit heeft ze tot de voor de hand liggende keuze gemaakt van iedereen die het op zijn minst voor IPTV zou moeten hebben. Er zijn maar weinig services die HD-streaming eenvoudig kunnen coderen zonder dat deze tijdens de livestreaming wordt gehackt. Dus dit is nu de voor de hand liggende keuze!

# 2 Beste VPN-service

We denken dat de andere goede service ExpressVPN is, wat heel goed de beste VPN-service in 2020 had kunnen zijn als het niet voor de prijs was. ExpressVPN en NordVPN zijn de koningen van VPN. Het zijn ook alleen deze twee die standhouden als je livestreams met IPTV-services gaat uitvoeren als het niet gaat hacken. Je hebt simpelweg de snelste service nodig, terwijl het de veiligste moet zijn als we te maken hebben met IPTV. Dan gaat het over deze twee.

EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria