Meteen naar de inhoud

ONZE BESTE IN TEST VAN DE BESTE IPTV-SERVICE

Hieronder vindt u de beste IPTV-service en de beste VPN-service op dit moment voor uw abonnement. We hebben gekeken naar welk kanaalaanbod je in het abonnement krijgt en hoe veilig en snel de VPN-service is. Als je meer in detail wilt zien welke tv-zenders er zijn, vind je hier alle zenders. We vinden ook dat je wat moet lezen over beveiliging en wat een VPN voor je doet voordat je een abonnement koopt. Alle prijzen zijn te vinden op de artikelpagina prijzen.

AliExpress-IPTV

AliExpress is ’s werelds tweede grootste marktplaats na Amazon, maar ze zijn eigendom van Chinezen. Hierdoor kun je zo ongeveer alles op hun platform vinden, en een van die dingen zijn IPTV-abonnementen.

Helaas kunnen we niet langer naar hen linken omdat de autoriteiten op ons zijn gericht. Maar het enige dat u hoeft te doen, is naar AliExpress.com gaan en vervolgens zoeken op IPTV.

Soms kun je een beetje zoeken en zoeken naar termen als “HD TV” “IPTV Subscription” “m3u” of “World tv“. Ze proberen zich te verstoppen, maar er zijn genoeg verkopers op AliExpress. Een abonnement van 12 maanden kost ongeveer $ 15 – $ 20.

NordVPN is ’s werelds grootste VPN-service en heeft de meeste servers van alle VPN-services. Dit is al lang de voor de hand liggende keuze voor iedereen die het voor IPTV-kanalen wil gebruiken. Dit komt omdat slechts een paar VPN-services op de markt in staat zijn om alle gegevens die een livestream nodig heeft te versleutelen zonder te hacken.

De weinige andere services die dit kunnen, zijn voornamelijk voor bedrijven of ExpressVPN, omdat ze ook goed zijn, maar twee keer zo duur. Dus onze aanbeveling is absoluut NordVPN, dat u slechts ongeveer $ 30 dollar per jaar kost. U kunt meer informatie over de service vinden op de website van het VPN-bedrijf.

EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria